Jesteś posiadaczką/posiadaczem biżuterii mojego wykonania? Będzie mi miło, jeśli zostawisz po sobie ślad. Tutaj zobaczysz również recenzje innych, którzy dokonali już zakupów w Gapula handmade.

Zapraszam na mój fanpage na Facebook’u, gdzie znajduje się lista komentarzy:

Gapula handmade jewellery
5.0
Based on 14 reviews
powered by Facebook
Aleksandra Kaczmarek
Aleksandra Kaczmarek
2020-11-30T22:36:13+0000
Piękne projekty z sercem odwzorowane w tych maleńkich dziełach sztuki, którymi chciałoby się siebie ozdabiać... każdego dnia. Mnie zaczarowały, gorąco polecam! <3read more
Urszula Knap
Urszula Knap
2020-09-16T20:39:31+0000
Zakup tej biżuterii to strzał w dziesiątkę 👍🏻 Choć miałam ją na sobie narazie tylko jeden raz, to był to... bardzo wyjątkowy wieczór i czułam się w niej fantastycznie🤗 i już wiem że będzie moją wierną towarzyszką😀❤️Minimalizm, ale co za klasa👍🏻Czułam się po prostu wyjątkowo🤗 serdecznie dzięki ❤️read more
Karolina Kobiałka
Karolina Kobiałka
2020-09-16T11:58:03+0000
Polecam z całego serca 💙 Zamówione kolczyki to małe dzieło sztuki ✨ Towarzyszą mi podczas każdej sesji, są... moim talizmanem szczęścia. Minimalistyczne pasują do każdej stylizacji✨✨Uwielbiam je ✨✨✨💙🥰read more
Marta Janczewska-Stanek
Marta Janczewska-Stanek
2020-07-30T07:39:50+0000
Zamówiłam kolczyki z serii minimalistycznej. Są piękne, starannie wykonane, wspaniale się noszą. Czas realizacji... zgodny z opisem. Polecam <3read more
Marta Szczerba
Marta Szczerba
2019-02-22T08:56:25+0000
Polecam z całego serca 💖 ,wisiorek z kotkiem piękny 😽 kocia mama ma teraz swój znak rozpoznawczy. Dziękuję... za szybką i fachową realizację .read more
Marcin Jarzyna
Marcin Jarzyna
2019-02-02T12:29:14+0000
Na innym portalu, napisałbym - POLECAM TEGO ALLEGROWICZA. Tu-muszę rozgadać się bardziej. 1. Wyśmienity kontakt.... 2. Otwarta na współpracę, elastyczna, wszystko, o co poprosiłem, Pani Magda ogarnęła technicznie a potem wykonała z pełną pieczołowitością. 3. Przesyłka-express. 4. Cena-nadal bardzo dobra, mimo, że nawydziwiałem. Słowem! POLECAM W PEŁNEJ ROZCIĄGŁOŚCI!! Panią Magdę serdecznie pozdrawiam i już planuję kolejne zakupy!!read more
Justyna Kowalczuk
Justyna Kowalczuk
2019-01-30T17:53:39+0000
Polecam całym sercem, piękny wisiorek wykonany zgodnie z moimi wskazówkami jestem meggga zadowolona.
Anna Mat-Ras
Anna Mat-Ras
2019-01-23T17:56:09+0000
Cudowna biżuteria! Wspaniała Artystka! 😍 😍 😍
Meg Losa
Meg Losa
2019-01-21T17:12:39+0000
Biżuteria piękna , orginalna, tworzona z pasją i sercem.Czas oczekiwania krótki.Artystka jest rzetelna ,bardzo... sympatyczna; otwarta na pomysły klientów:)Pewnie jescze nie raz tutaj wrócę:) Polecam w 10000% 😊😊😊❤️read more
Joanna Romanowska Lyson
Joanna Romanowska Lyson
2018-12-26T14:07:10+0000
Tak, polecam bez żadnych wątpliwości 🙂
Agata Olszewska-Sarapata
Agata Olszewska-Sarapata
2018-01-09T21:21:41+0000
Piękna, subtelna, wyrazista, magnetyzująca, kobieca… Od lat jestem wierna Gapula handmade jewellery. Ta biżuteria... jest wyjątkowa. To urzeczywistnienie pasji, kreatywności, wytrwałości, otwartości, piękna i miłości. Bardzo polecam.read more
Piotr Tomaszewski
Piotr Tomaszewski
2017-12-26T21:16:02+0000
Małgorzata Petryk
Małgorzata Petryk
2017-12-16T17:25:32+0000
Biżuteria tworzona przez Gapulę jest cudowna! Mam kolczyki i łańcuszek z serii Dragon Wings i bardzo sobie je... chwalę. Pasują na co dzień i na ważniejsze wyjścia. Artystka jest bardzo miła i rzetelna, tworzy biżuterię taką, jaką klient sobie życzy. Bardzo polecam 🙂read more
Weronika Rewers
Weronika Rewers
2017-11-05T08:50:25+0000
Biżuteria z duszą. Jeśli szukasz czegoś nietuzinkowego, innego, wyjątkowego to dobrze trafiłeś. Szczerze... polecam!!!read more
Łukasz Ignacyk
Łukasz Ignacyk
2017-08-01T22:13:54+0000
Next Reviews

Poniżej przedstawiam również opinie zamieszczone przez Klientów na portalu DaWanda (zrzut z ekranu nieistniejącego już portalu rękodzielniczego):

(Visited 211 times, 1 visits today)